Tekstiilitarvike

Tekstiilitarvike on Turussa vuonna 1983 aloittanut perheyritys, joka valmistaa suojatekstiilejä elintarvikealan laitoksille. Erikoistumme liha- ja kalateollisuuden vaatimiin suojatekstiileihin. Tuotevalikoimaamme kuuluu niin henkilökohtaiset suojavaatteet kuin valmiiden tuotteiden suojaamiseen tarkoitetut tekstiilit.

Kaikki tuotteemme ovat Suomessa tehtyä käsityötä, tästä olemme saaneet sertifikaatiksi avainlipun tuotteillemme. Ompelimomme sijaitsee Turussa, ja kaikki työ tehdään omissa tiloissamme – suunnittelusta lähettämiseen.

tehtysuommadein_sin_rgb sy_jasenyritys_2017_150x75px

 

Tuotevalikoimamme on suunniteltu ja testattu useissa kylmissä ja kuumissa tiloissa. 30-vuotisen historiamme aikana olemme kehittäneet, suunnitelleet ja testanneet kaikki tuotteemme asiakkaidemme kanssa. Vuosien varrella olemme kehittäneet tuotteisiimme muutoksia kehityksen mukana. Valmistajana olemme joustava ja pystymme tekemään asiakaskohtaisia muutoksia mihin tahansa tuotteisiimme.

Käytämme tuotteissamme erittäin laadukkaita materiaaleja, joten tuotteemme ovat helppohoitoisia sekä pitkäikäisiä.  Suurin osa tuotteistamme kestää päivittäistä konepesua ilman muutoksia tuotteen ominaisuuksiin pitkälläkään iällä. Käyttämämme materiaalit ovat kestäviä käytössä ja eettisenä valintana.

Tuotteitamme ovat jokapäiväisessä käytössä niin suurissa kuin pienissä laitoksissa ja myymälöissä ympäri Suomea.

 

ompelija